De BIM-modelleur die begrijpt wat voor u belangrijk is

De bouwbedrijven en staalconstructiebedrijven die met ons samenwerken, ervaren de voordelen van een BIM-modelleur. Zelfs als ze niet weten dat wij BIM-modelleur zijn. (Voor de meeste klanten zijn wij eenvoudigweg een tekenbureau voor staalconstructies.) Of u nu een kantoorgebouw, een huis, een bedrijfshal of een stal bouwt, u gaat uw voordeel doen met de BIM-toepassing van Bos Engineering.

BIM-modelleurs die u begrijpen

U wilt

  • een scherpe offerte kunnen maken. Dankzij BIM, dalen de bouwkosten. Fouten en gewenste aanpassingen die traditioneel tijdens de bouw worden ontdekt, haalt u er voortaan in de tekenfase uit. Het BIM-model vormt de basis voor de constructie-, productie- en montagetekeningen. Zowel van staal als van het hout en beton. Zo zijn er veel besparingen, die u kunt vertalen in een scherpe prijs. Dat maakt u commercieel sterker.
  • de faalkosten reduceren. Het is goedkoper om een fout op een tekening te ontdekken, dan tijdens de bouw. U kent ze wel: ontbrekende uitsparingen, hulpstaal met verkeerde afmetingen, verbindingsconstructies die niet kunnen… Geldverslindend. Uw marge stijgt aanzienlijk wanneer wij als BIM-modelleur deze fouten er voor de bouw/productie al uithalen.
  • snel en efficiënt bouwen. Dankzij de BIM-modelleurs wordt elk gebouw een puzzel die helemaal klopt. De BIM-modellen bevatten alle denkbare informatie voor de productie en montage van staalconstructies én van hout (zoals gordingen) en beton (zoals kanaalplaten). Als BIM-modelleur kunnen we zelfs de montageplanning optimaliseren en zorgen dat de constructiedelen in de juiste volgorde worden geproduceerd, getransporteerd en gemonteerd. Hoezo snel en efficiënt?
  • het projectmanagement vereenvoudigen. Aannemers en onderaannemers voor de ruwbouw hoeven niet meer hun eigen tekeningen te maken, met alle bijbehorende problemen als versieverschillen, constructiedelen die niet op elkaar aansluiten, etc. Alle informatie haalt u uit de tekeningen van onze BIM-modelleurs. Het projectmanagement wordt daardoor aanzienlijk vereenvoudigd. U steekt minder tijd in het overdragen van informatie, het controleren van tekeningen en het oplossen van fouten.
  • een enthousiaste opdrachtgever zien. Onze BIM-modelleurs helpen u uw klanttevredenheid te vergroten. Welke opdrachtgever wil nu niet bouwen tegen lagere kosten, met minder vertraging en een hogere kwaliteit?

                                                                                                                                                                            

Tekenaar of BIM-modelleur?

Is BIM voor u een andere manier van werken? Zijn BIM-modelleurs alleen rendabel bij grote projecten? Vraag het onze klanten. Zij hebben inmiddels een simpele stelregel: als u toch laat tekenen, laat uw staalconstructie dan meteen tekenen door een BIM-modelleur van Bos Engineering… Kleine stap, grote voordelen. Welkom! bekijk onze projecten

  Maak een afspraak

Bekijk onze projecten