Zo bouwt u staalconstructies efficiënter

Bij het bouwen van staalconstructies is efficiency van groot belang. Hoe scherper u een offerte kunt maken, hoe groter de kans op succes. Maar wat is een scherpe offerte? Bent u klaar als u een staalconstructie zo snel en zo goedkoop mogelijk hebt geleverd? Rekent u met tonnen staal maal prijs? Dan maken wij alle vereiste tekeningen, inclusief productie- en montagetekeningen. Het voordeel dat u uw opdrachtgever kunt bieden, zal echter nooit groter zijn dan het prijsvoordeel per ton staal. 

BIMmen = besparen

De echte besparingen komen in beeld als u staalconstructies breder bekijkt. Als u ze benadert als een onderdeel van het gebouw en daarmee van het bouwproces. Dan ziet u wat wij als BIM-modelleurs zien. Nieuwe constructiemogelijkheden, waardoor uw opdrachtgever geld bespaart. Mogelijkheden om staal, hout en beton optimaal op elkaar af te stemmen en daardoor faalkosten te voorkomen. Mogelijkheden om constructieve uitdagingen op het scherm op te lossen – en niet op de bouwplaats. Dat spreekt uw opdrachtgever aan. Vergroot daarom uw commerciële kansen samen met de constructief ontwerpers van Bos Engineering!

 

Staalconstructies verder uitgewerkt

In het 3D-gebouwmodel kunnen we de staalconstructie gemakkelijk uitwerken en bijvoorbeeld hulpstaal voor gordingen en beplating detailleren. Door op deze manier staalconstructies te tekenen, hebben we al veel klanten aan ons weten te binden. Voor ons is het mee- en vooruitdenken een tweede natuur geworden.

Wat ook praktisch is: we kunnen alle benodigde productie- en montagetekeningen uitwerken. We kunnen ze aanleveren als kant en klaar bestand voor de aansturing van CNC-machines.  Materiaalstaten, stuklijsten: u haalt ze moeiteloos uit onze tekening van de staalconstructies. Ideaal. bekijk onze projecten

  Maak een afspraak

Bekijk onze projecten