Ondersteuning bij bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding als succesfactor

Denken vanuit het bouwproces. Dat is de manier waarop wij als tekenbureau staalconstructies tekenen. Bouwbedrijven en constructiebedrijven, architecten en bouwbegeleiders vragen ons dan ook geregeld om méér te doen dan constructief ontwerpen. Bij de bouwbegeleiding kunnen we een rol spelen en u ontzorgen. Zo wordt bouwbegeleiding een succesfactor voor uw project.

Begeleiding vergunningentraject

Een belangrijk onderdeel dat we voor onze rekening kunnen nemen, is het begeleiden van het vergunningentraject. We kunnen de ontwerptekeningen van de architect uitwerken tot een voorlopig ontwerp. Vervolgens regelen we de complete vergunningaanvraag. We denken daarbij actief mee, rekening houdend met efficiënte bouwmethoden én met welstandseisen. Als we op deze manier ondersteunen bij de bouwbegeleiding, hebt u in het begin van het bouwproces al een enorme voorsprong. Het ontwerp dat goedgekeurd wordt door de welstand, is in de basis al geoptimaliseerd.

 

BIM: meteen goed ontwerpen

Waarom zou u de vraag ‘hoe gaan we dit ontwerp realiseren?’ uitstellen? Als BIM-modelleurs denken we daar liever vanaf het begin over na. Daarmee maken we het u, uw opdrachtgever en de onderaannemers veel gemakkelijker. Als bouwbegeleiding uw speerpunt is óf als u het (gedeeltelijk) wilt uitbesteden, maken we graag kennis met u!  bekijk onze projecten

  Maak een afspraak

Bekijk onze projecten